Jelenleg nincs feltöltött dokumentum a tárban.

Jelenlegi akcióink

Kezdőlap / Tevékenység

Tevékenység

Működési területünk Bács-Kiskun Megye északi részére terjed ki.  Éves nettó árbevételünk meghaladja az 1,2 mrd Ft-ot, ez és egyéb mutatóértékeink alapján középvállalkozásnak számítunk.

Főtevékenységünk a bolti kiskereskedelem. Ezen belül 13 db élelmiszer- és egy iparcikk üzletet működtetünk. Az élelmiszer boltjainkkal csatlakoztunk a Coop Üzletlánchoz. Az üzletláncon belüli kategorizálás alapján 1 maxi Coop üzlet, 3 coop üzlet, és 6 mini coop, illetve 3 üzlet kisboltként működik.

A coop rendszer egy kizárólag magyar tulajdonú lánc, amely sajátos belső szabályrendszerrel működve megadja a lehetőséget a hozzá csatlakozó vállalkozásoknak az együttműködésen alapuló fejlődésre, a nehéz gazdasági körülmények melletti talpon maradásra, s mindezt tisztességes piaci feltételek mellett. Rendszeres akciók szervezésével, a nagybani beszerzés előnyeinek biztosításával, a szállítók felé egységes fellépéssel támogatja hatékony gazdálkodásunkat.

A műszaki termékek értékesítésében bekövetkezett piaci koncentrációt felismerve iparcikk áruházunkkal is csatlakoztunk a Hifinet műszaki franchise hálózathoz. Ez az üzletlánc is kedvező beszerzési lehetőségekkel, az akciós értékesítés szórólapos támogatásával segíti tagjait.

Az általunk kiskereskedelmi tevékenységre nem használt, de tulajdonunkban lévő ingatlanjaink vagyonkezelése is fontos tényezője eredményes gazdálkodásunknak.

Gazdálkodásunk során nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos fejlesztésekre. Az üzletek külső-belső felújítása mellett pályázat segítségével a legmodernebb számítástechnikai eszközök beszerzésével, új boltirányítási rendszer bevezetésével tesszük hatékonyabbá kereskedelmi rendszerünket.

A korszerű gépek beszerzése mellett kiemelt figyelmet fordítunk munkatársainkra. Társaságunk több mint 100 embernek biztosít megélhetést. Kollégáink nagy része már hosszú ideje dolgozik részvénytárságunknál, sajátjának érzi a cég sikereit és gondjait.

Üzleteinkben a munkatársak vásárlóinkat családias, barátságos légkörben, személyes ismerősként köszöntik. Visszatérő rendszeres vásárlóink napi igényeit igyekeznek minél teljesebb körben kielégíteni.

Mindezt próbálja ki Ön is, és legyen a KISKUNSÁGI-COOP Zrt. megelégedett vásárlója.

 Coop_�?�?zletek

 

 

 

Keresés az oldalon

Minden jog fenntartva! 2009 Kiskunsági-Coop Zrt.
Jogi nyilatkozat | Impresszum | Oldaltérkép | Utolsó frissítés: 2020-12-21 | Látogatók száma: 167340

A honlap az Európai Unió GOP-2009-2.1.1/A kódjelű pályázat támogatásával készült. Készítette a4team Kft.